четвер, 12 листопада 2015 р.

Б'юті-тренди 2016: підсумки тижнів моди

Уважні мешканки Нью-Йорка, Лондона, Мілана і Парижа вже визначилися з планами на наступне літо. Вони будуть фарбувати повіки синім, приміряти чубчика і удосконалюватися в мистецтві «негативного» манікюру. Втім, не обов'язково чекати півроку, можна приміряти нові тренди прямо зараз.

Природна і занадто:

База, тональний засіб, консилер. Вітаємо, ваш макіяж готовий. Якщо з таким nude face ви і правда відчуваєте себе голою, візажисти дозволяють додати один - і тільки один - акцент, і той без ворожих вилазок на територію кольору. Фарбуємо або брови, або вії, або робимо стробінг (ніякого контурінга). Всі відразу вже too much.

Сині тіні:

Синій період Пікассо - ось, що можна було спостерігати у всій красі, на всіх чотирьох Тижнях моди. Всілякі відтінки синього - від похмурого чорнильного до життєрадісною блакиті - витіснили будь-які інші кольори на століттях. Стрілки або тіні, розтушовані в куточках очей або щедро нанесенні до брів - вибирайте свій варіант. Колір за нас вже вибрали візажисти. 

Червоні губи:

Помада класичного і безпрограшного алого відтінку - кращий з можливих доповнень «макіяжу без макіяжу». Головне, щоб губи не виглядали так, немов ви тільки що з сеансу салонного макіяжу. Найскладніше довелося визажистам - забути всі знання і просто фарбувати губи моделей помадою з тюбика. На щастя, нам простіше.

Неон:

Де 90-е, там і неонові спалахи. Цього разу - навколо очей, на губах і нігтях. Вибирайте кольори «вирви око» з матовим фінішем і носіть в якості ключового акценту образу. Не забули ще Ібіцу і Казантип?

Волосся

Джгутики:

Повернулася в цьому сезоні «мальвінка». Виявилося, з джгутиків можна зробити все, що душі і трендам завгодно, наприклад, накрутити по всі голові і зібрати на верхівці або закрутити в «булочку» на потилиці.

Чубчика:

Не поспішайте сприймати цей перукарський трюк буквально і бігти в магазин перук. Хоч стилісти натякають на те, що влітку будуть актуальні прямі чубчики, вони закликають нас сім разів приміряти, один раз відрізати.

Пучки:

Гладко зачесані або розпатлані, текстурні або глянцеві - підглядайте варіанти на бекстейджах для натхнення. Копіюємо або імпровізуємо. Втілюємо в життя на власній голові своїми руками або вибираємо допомогу перукарського залу.

Коси:

Поки ви переглядаєте відео-тьюторіали з плетіння кіс а-ля «Гри Престолів», стилісти пропонують плести не на основній довжині волосся, а над чолом і на маківці. Щільно прилеглі коси (але не в стилі Юлії Тимошенко) виглядають одночасно строго, романтично і без сумнівів свіжо.

Нігті

Світлий:

Не білий, а сіруватий, бежево і жовтуватий лак покривав нігті моделей чотирьох столиць моди. І вірно. Серед розмаїття нюансів легше підібрати під свій тон шкіри. А білий залишимо нареченим.

Негатив:

Рапортую: кольоровий акцент на голій нігтевій пластині все ще в силі. Нічого принципово іншого ми не помітили, а й зі старим новим трендом розлучатися не поспішаємо.

Отож продовжуємо дивуватися новими тенденціями Весни - Літа 2016 і підбираємо собі те, що нам справді личить (:



Немає коментарів:

Дописати коментар