пʼятницю, 9 жовтня 2015 р.

Трендом осені 2015 являються каблучки :)


Скільки зараз фешн блоггерів та просто людей, які цікавляться модними тенденціями і мають хоча б якесь відношення до цієї індустрії, немало чули про бувалу цьогорічну популярність звичайних каблучок або так званих «фалангових».

Уйма інтернет-магазинів, біжутерних та інших точок продажі зараз закуповують цю тенденцію до себе на полиці. Тамблер та Інстаграм кишать фото з срібними, золотими, оздобленними камінням чи просто біжутерними «фаланговими» каблучками. А чи варто купувати собі цю новинку?


Чому саме «фалангові»? Тому, що надягаються не до кінця пальця, а лише до так званої "другої" кісточки. По правді кажучи вони б мали видовжувати пальці і робити такий собі «обман зору». Найкраще така тенденція дивиться на середніх або ж довгих і не кістлявих пальцях.


Якщо вже обирати, то постарайтеся переконатися, що при першій прогулянці ви не загубите своє «придбання» і зможете скористатися ним ще раз. Купуючи собі такій набір, я переконалася в цій «родзинці» і тепер сміло зможу купувати саме таких «каблучкових» друзів. 

Отож вибирайте те, що Вам подобається і носіть із задоволенням! 



Немає коментарів:

Дописати коментар